رییس کانون جوانان حزب اعتدال و توسعه، نظارت بیشتر و دقیقتر بر عملکرد دولت را از اولویتهای مجلس هشتم عنوان و اظهار کرد: مجلس هشتم باید از شعارگرایی بپرهیزد. این مجلس نباید در انحصار یک جریان سیاسی خاص قرار گیرد و تصمیماتش دستخوش منافع گروهی به سمت شعاری و ابزاری شدن حرکت کند. مسعود شفیعی در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) با بیان اینکه مجلس دو وظیفهی عمدهی قانونگذاری و نظارت را بر عهده دارد، گفت: انتظار میرود مجلس آینده در این دو محور متکاملتر از مجلس هفتم باشد؛ چرا که با وجود سند چشمانداز توسعهی کشور و برنامه چهارم توسعه – که عملکرد دولت در راستای تحقق آن مطلوب نبوده است – مجلس هشتم مسوولیت سنگینی بر عهده خواهد داشت. این فعال سیاسی ادامه داد: مجلس هشتم باید از اهرمهای نظارتی خود بهتر استفاده نموده و تمام تلاش خود را برای قرار دادن قوهی اجرایی کشور بر اساس برنامههای مصوب، در مسیر توسعه قرار دهد. وی تاکید کرد: مجلس هشتم در حوزهی قانونگذاری باید با شناخت درست از مسایل کشور نسبت به تدوین و تصویب طرحهای عمیق و اثرگذار اقدام نموده و از برخورد سطحی و سمبلیک با مسایل فاصله بگیرد. شفیعی، تلاش برای حل و فصل مسایل کشور در محیطی کمتنش و آرام را از نقاط قوت مجلس هفتم خواند و بهرهمند نبودن از بنیه کارشناسی مناسب در بسیاری زمینهها را از نقاط ضعف این مجلس عنوان کرد. وی اضافه کرد: نقطه ضعف مجلس هفتم در برخورد سطحی با موضوعات مهمی چون تورم نشان داده شده است. به عنوان مثال مجلس به جای برخورد علمی و کارشناسی با این مساله، طرح تثبیت قیمتها را تصویب کرد. اما گذشت زمان نشان داد که عملا طرحی بیاثر و بیشتر تبلیغاتی بوده است.
رییس کانون جوانان حزب اعتدال و توسعه با تاکید بر اینکه مجلس هشتم باید از شعارگرایی بپرهیزد، گفت: مصوبات مجلس باید برآیند عینی نظرات کارشناسی کمیسیونها و نقطهنظرات تخصصی نمایندگان باشد. از سویی دیگر حضور احزاب در مجلس هشتم باید شفاف و بر اساس برنامههایشان باشد و تحت تاثیر مصلحتاندیشیهای خلقالساعه قرار نگیرد. شفیعی یادآور شد: لازم است پایههای یک مجلس قوی از هماکنون توسط احزاب با تدوین و انتشار برنامههایشان پیریزی شود تا مردم بر اساس این برنامهها به کاندیداهای حزبی رای دهند؛ چرا که در این صورت مجلس متشکل از نمایندگان حزبی، به سمت کارشناسی شدن نه شعاری شدن و برنامهگریزی پیش خواهد رفت. این فعال سیاسی با بیان اینکه در یک جامعهی توسعهگرا دانشگاهیان همواره مسوولیت خاص خود را در قبال مجلس، دولت، ملت و ... دارند، تصریح کرد: جامعه از دانشگاهیان توقع دارد که به وظیفهی اصلیشان یعنی تولید علم بپردازند؛ چرا که تولید علم در همهی حوزهها به کارکرد بهتر آن بخش کمک خواهد کرد.
وی یادآور شد: دانشگاهیان باید نمایندگان مجلس را از عواقب تصمیمات غیرکارشناسی آگاه کنند. البته مجلس نیز باید بسترهای لازم را برای تعامل مستمر و موثر با دانشگاهیان فراهم کند. شفیعی در پایان به این نکته که دانشگاهیان باید با ارایهی اطلاعات درست به جامعه، به مردم برای شناخت بهتر نامزدها بر اساس برنامههای عملیاتی آنها کمک کنند، تاکید کرد.